Könyvek

Borzongató thriller érkezik az Álomgyárnál!

Chevy Stevens-nek már több kötete is megjelent magyarul az Álomgyár kiadónál és szinte mindegyik hatalmas közönségsikernek örvendett. Ezek után természetesen nem is volt kérdés, hogy elhozzák az írónő egy újabb hidegrázós thrillerét, melynek címe A múlt nem felejt!

A történet főszereplői a Campbell lányok, Jess, Courtney és Dani, akik családjukkal egy semmi közepén lévő farmon élnek Nyugat-Kanadában. A testvéreknek nem ismeretlen a nélkülözés, éppen ezért reggeltől estig keményen dolgoznak a családi gazdaságban. Ám ez úgy néz ki nem elég a túléléshez: egész életükben állandóan oda kellett figyelniük, nehogy magukra haragítsák erőszakos apjukat. Ám egy este egy eldurvult összetűzés után mégis menekülniük kell. Miután azonban az autójuk lerobban egy kisvárosban a rémálom tovább fokozódik. A helyzetük egyre rosszabb lesz és nincs más választásuk, mint feladni önmagukat és nevet változtatni.

Telnek az évek és látszólag minden kezd egyenesbe jönni, mikor egy nap tizennyolc évvel a történtek után az egyik testvér eltűnik és a múlt árnyai újra üldözni kezdik a lányokat. Ezúttal nincs menekvés.

A regény tehát nagyon érdekesnek ígérkezik és ismerve az írónő stílusát ezúttal is egy csavarokban gazdag, szövevényes történetre számíthatunk. A borító mellet sem mehetünk el szó nélkül: a kiadótól megszokott stílusban nagyon sötétre és hangulatosra sikeredett és garantáltan felkelti az olvasó figyelmét.

A könyv egyelőre még csak előjegyezhető, a tényleges megjelenésre még egy kicsit várnunk kell, a kiadó ígérete szerint viszont 2022.03.16-án már a kezünkben foghatjuk a kötetet.

Chevy Stevens – A múlt nem felejt

„Feszült, ​valóságos és akciódús.” – Kirkus Reviews
„Stevens a feszültségkeltés nagymestere.” – Publishers Weekly
Ne reméld, hogy vége. Mert soha nincs vége.
Nem könnyű a Campbell lányok élete. Jess, Courtney és Dani egy félreeső farmon él Nyugat-Kanadában, ahol keményen dolgoznak, és igyekeznek elkerülni apjuk haragját. Egyik este eldurvul egy összetűzés, és a testvérek kénytelenek menekülni. Ám amikor az autójuk lerobban egy kisvárosban, a rémálom tovább fokozódik.
Egyre kilátástalanabbá válik a helyzetük, és borzalmas körülmények közt találják magukat. Nincs más választásuk, mint nevet változtatni, és újrakezdeni az életüket. Tizennyolc évvel később még mindig kísérti őket annak a nyárnak az emléke. Ám amikor az egyik lány eltűnik, a testvéreket utoléri a múlt. És ezúttal nincs menekvés.
A múlt nem felejt Chevy Stevens eddigi legmegrázóbb thrillere: a kétségbeesés, a hűség és a gyalázat feledhetetlen ábrázolása. Megrendítő történet túlélésről… és bosszúról.
„Hátborzongató és szédületes könyv.” – Fort Worth Star-Telegram
„Túlélés, megváltás és színtiszta rémület észveszejtő kombinációja.” – Bookreporter
„Vérpezsdítő thriller.” – Bookpage

Hozzászólások