Sorozatok

Berendelések és kaszák

A múlt héten volt esedékes az idei nagy kasza- és berendeléssorozat. Ennek apropójából összegyűjtöttük nektek azokat a szériákat, amik ősszel is folytatódnak és persze említést teszünk azokról is, amiktől könnyes búcsút kell vennünk. Volt köztük elég sok újonc, de természetesen a veteránok sem menekültek meg minden esetben.

Az ABC berendelte a Station 19 és a How To Get Away With Murder párosát, illetve a nagy sikerű Grey’s Anatomy mellett is kitartottak. Itt csak az volt a kérdés, hogy a főszereplő, Ellen Pompeo mit szól a szerződés meghosszabbításához, hiszen neki 2020-ban lejárt volna, ám a legfrissebb hírek szerint további évre írt alá, így a 16. és 17. évadban is velünk lesz Meredith karaktere.
A csatorna nem minden esetben döntött pozitívan, hiszen a The Kids Are Alright, a The Fix, a Splitting Up Together, a For The People és a Speechless sem folytatódik tovább. Viszont adott még esélyt a Dancing with The Stars-nak, a The Bachelor-nak, a The Rookie-nak, a Bless This Mess újoncnak, illetve a 6. évaddal visszatér a Fresh Off The Boat is. Az American Housewife 4. szezonnal érkezik ősszel, míg a Single Parents-től sem kell búcsút vennünk.

A FOX főként kaszált, hiszen nem kér többet a The Cool Kids-ből, a The Passage-ből, a Lethal Weapon-ból, de a Star-ból sem. A CBS is csatlakozott hozzá, hiszen ő is inkább kaszálta szériáit. Nem folytatódik tovább a Murphy Brown, a Fam – nagy sajnálatomra -, a Life in Pieces és a Happy Together sem. Ezzel szemben berendelte a Man with A Plan 4. szezonját, illetve folytatódik a SEAL Team, a Madam Secretary, a McGyver, a SWAT, a Bull és a Hawaii Five-0 is.

Az NBC elkaszálta az I Feel Bad-et, viszont berendelte a The Voice 17. évadát. A Blindspot kapcsán rághattuk a körmünket, hiszen egyáltalán nem volt biztos a folytatás. Szerencsére a csatorna megkönyörült a rajongókon, hiszen a 4. szezon vége egy hatalmas cliffhangerrel zárul. Az NBC bekérte az 5., de egyben záró évadot is.

A korábbi kaszákról és berendelésekről facebookon már értesítettünk benneteket, illetve lesz majd egy összefoglaló poszt is arról, hogy mit és mikor várhattok a 2019/2020-as tévés szezonban.

Hozzászólások