Zene

Az utóbbi időben két dallal is érkezett Shakira

Mostanság Shakira magánéletére koncentrál a sajtó, pedig az énekesnő nem tétlenkedik, hiába a botrány. Amíg megegyeznek focista párjával a gyerekek felügyeletéről, addig is remek dalokkal rukkolt elő Shakira az elmúlt hetekben. Mindkettő közreműködés, de ez nem von le a dalok értékéből. Lássuk melyek ezek!

Te Felicito

Shakira minimum húsz évet letagadhatna, mi sem bizonyítja, hogy a mai napig tinédzsereket meghazudtolóan táncol klipjeiben. A Te Felicito dalát, a latin zene egyik sztárjával, Rauw Alejandro-val készítette el. Nagyon hamar elérte a több milliós nézettséget, amely csak azt mutatja, hogy Shakira zenéi még mindig közkedveltek A klip nagyon színes, lüktető, latinos és  reggateon stílusú, amelyben Shakira összerakja a tökéletes férfit, amelyből végül az énekes, Rauw Alejandro válik. Jaume de la Iguana rendezte a klipet, amelyet Barcelonában forgattak.

A pletykák szerint ez a dal volt párjának Piquének szól, hiszen a szövege erősen utalhat Shakira csalódottságára.

Don’t You Worry

Elég futurisztikus klipre sikeredett a június utolsó hétvégéjén megjelentetett videóklip. Shakira ezúttal Black Eyed Peas-el és David Guetta-val működött együtt és egy jó kis nyári dalt készítettek el. A zene címe is magában foglalja, hogy “Ne aggódj”, erre épül fel a szöveg is. A koreográfiája TikTok-ra készült továbbá, hogy a szereplők kommunikálni tudjanak az idegenekkel és utal a Spiebelg féle 1977-es Harmadik típusú találkozások című kultikus filmre is.

A nyár egyik legnagyobb slágerének gondolják az alkotók a Dont you worry című dalt. A Black Eyed Peas elmondta egy interjújában, hogy nagyon szeretnek együtt dolgozni Shakira-val, mert sosem találkoztak még olyannal, aki ennyire koncentrálna a munkára. Valószínűleg emiatt is választották most őt újra a fiúk, hiszen első közreműködésük is a két éve készült Girl Like Me is nagy siker lett.

Nektek, hogy tetszenek a dalok?

Hozzászólások