Könyvek

Az FBI leváltott igazgatójának döbbenetes vallomása Trump Amerikájáról

Izgalmas regénnyel érkezett az Alexandra Kiadó ebben az őszi időszakban! James Comey volt FBI-igazgató most számos dologról rántja le a leplet legújabb regényében, a Magasabb rendű hűségben! Ha kíváncsiak vagytok számtalan kulosszatitkokra az amerikai kormányt illetően, ezt a regényt mindenképpen be kell szereznetek!

Az Alexandra Kiadó sorban érkezik újabbnál újabb regényekkel, amik igen széles skálán mozognak. Ha kíváncsiak vagytok a megjelenésekre, a friss hírekre, ne felejtsétek el követni a kiadó facebook és instagram oldalát se!

James Comey – Magasabb rendű hűség

James Comey volt FBI-igazgató e könyvben először számol be arról, mit tapasztalt a legkritikusabb helyzetekben az amerikai kormánynál töltött két évtizedes karrierje során. Megvizsgálja, milyen a jó, etikus vezetés, és hogyan lehet ésszerű döntéseket hozni. A beszámolója példa nélküli betekintést nyújt a hatalom kulisszáiba, és értékes leckét ad arról, mitől lesz valaki hatékony vezető.

Comey 2013-tól 2017-ig volt az FBI igazgatója – a posztra Barack Obama elnök nevezte ki. Előtte New York déli körzetének szövetségi ügyésze volt, valamint George W. Bush elnöksége alatt igazságügyi miniszterhelyettesként szolgált. Comey többek között üldözte a maffiát, részt vett a Martha Stewart elleni fellépésben, segített megváltoztatni a Bush-kormányzat kínzás- és elektronikus megfigyelési politikáját, felügyelte a Hillary Clinton ellen e-mail-ügyben zajló nyomozást, illetve a Trump-kampány és Oroszország közötti szálakat: a volt FBI-igazgató szereplője volt a közelmúlt legjelentősebb eseteinek és politikai döntéseinek.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?