ÉletmódSzépségápolás

Ásványi kozmetikumok-Annabelle Minerals

 

Az Annabelle Minerals termékei pár hónappal ezelőtt teljesen felrobbantották a legkedveltebb social media platformokat. Mindenhol bele lehetett botlani az ásványi kozmetikumokba, ami nekünk is felkeltette az érdeklődésünket. Abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy a Get Set dobozukat, már jóval előbb tesztelhettem, így mire megérkeztek a várva várt teljes kiszerelésű termékek, volt egy képem a márkáról és a sminkek hatásáról.

Az alapító Anna Szczerba, aki ügyvédként ábrándozott egy saját sminkmárka megalapításáról. Anna, mint sokan mások is, első körben saját problémás arcbőrére szeretett volna megoldást találni. Először csak az ismerősei, barátai kezdtek el érdeklődni az ásványi porok után, majd végül, a főállású ügyvédi munkát leváltotta az Annabelle Minerals. A márka lengyel cég, a fő profiljuk a vegán, természetes ásványi összetevők keveredése.

A kozmetikai termékeik 4 összetevőből állnak, melyek biztosan mentesek a parabénektől, tartósítószerektől, illatanyagoktól, szilikontól és ásványi olajszármazékoktól. A márka sminkkiegészítőket is forgalmaz, például ecseteket, sminkszivacsokat. Ár-érték arányban megfizethető, nagyjából 1500 Ft-ba kerül az M-es méretű blenderük, amit szintén kipróbálhattam. A szivacs fekete, feszes és könnyedén megduzzad víz hatására. Szakadásálló, viszont a textúráltabb, kevésbé folyós alapozóval nem tud mit kezdeni. Csíkoz, beszívja az alapozót és nem pedig beledolgozza azt, a bőrbe. A por állagú termékekkel jól boldogul, de a szebb eredmény érdekében, inkább egy tömött ecsetet ajánlanék ehhez a folyamathoz.

Az alapozók közül a Natural Medium matt hatású terméket választottam, hiszen a márka is ezt ajánlja a hidegebb időszakra. Az Spf 15-ös fényvédővel dúsított poralapozó picit sárgás az őszi napokra, így óvatosan dolgoztam vele felvitelkor. A fedő hatása közepes, a pattanásokat nem fedi le, de ennek ellenére szépen egységesít és remek alapot ad, ha szeretnél feltenni egy teljes arcsminket, és nem különösebben problémás a bőröd. A pórusokat nem tömíti el, nem nehezíti el az arcbőrt és könnyed érzetet ad.

Púdernek, a Pretty Glow fényes hatású terméket rendeltem, egyrészt azért, mert színben őt találtam a legmegfelelőbbnek, másrészt nem szerettem volna teljesen matt hatást elérni minden egyes nap az arcomon. Mindegyik teljes kiszerelésű smink csavaros tégelyben található, amiben egy pici kipattinthatós rész van. Ez gátolja meg azt, hogy nagyobb mennyiségű termék kárba vesszen. A púder kellemes viselet, szépen ráül az alapozóra, sőt, fényvédő fölé is bátran ajánlom, szép finisht varázsol a bőrfelületnek.

A kapott termékek között ott lapult még kettő darab szemhéjpúder is. A Cinnamon ásványi szemhéjpúder és a Smoothie agyagos szemhéjpúder. A fahéj árnyalat egy csodás sárgás-barnás színkombináció, apró arany csillámokkal. Ez a kedvenc termékem a négy közül, mert csodás színe van és remekül építhető más színekkel is. Alap nélkül nagyjából 5-6 órát a szemhéjon is marad minimális kopással. Az agyagos szemhéjpúder pedig,, szép matt highlighter a szemöldökcsontra és a szemzug környékére.

A termékekkel összességében meg voltam elégedve, tiszta összetevőjű, pigmentált színekkel találkoztam a márka képviseletében. A webshop kínálata elég nagy, rengeteg szín és árnyalat közül lehet választani. Az alapozó, korrektor és a púder kapcsán, ha bizonytalanok vagytok nyugodtan kérjetek segítséget, nagyon készséges a marketing csapat is. Ár-érték arányban is megfizethető skálán mozognak a termékek, no persze 1-1 mono szemhéjpúder árából, már van, hogy más márkánál egy teljes palettát lehet beszerezni. Ha mindenképpen ásványi kozmetikumok vásárlása a célod, akkor kötelező legalább egy, szép szemhéjpúdert betenned a virtuális kosaradba. A márka plusz pontja, hogy nagyon szép képekkel dolgoznak és a vevőkkel is nagyon kedvesen bánnak.

Nektek van ásványi kozmetikumotok? Ismertétek a márkát?

Annabelle Minerals
/a négy terméket és a sminkszivacsot tesztelésre kaptuk

Hozzászólások