Angliában koncertezik a My Chemical Romance

A My Chemical Romance visszatérése a tavalyi év egyik legnagyobb zenei eseményének számított. A halloweeni bejelentés után hatalmas várakozás vette kezdetét a december 20-ra meghirdetett los angelesi koncertre, de a rajongók szívük mélyén azért bíztak abban, hogy nem ez lesz a banda utolsó fellépése. A kívánságuk meghallgatásra talált, ugyanis nem sokkal később az együttes bejelentett egy japán és egy ausztrál dátumot is.

Ahogyan arról egy korábbi cikkünkben már olvashattatok, a csapat közösségi oldalán közzétett rejtélyes üzenetek egyike egy angliai koncertre utalt. Bár akkoriban hivatalos megerősítés még nem érkezett, a szorgos rajongók a boszorkány abc-t felhasználva megfejtettek egy-két kódolt bejegyzést, amik egy 2020. június 20-án megrendezésre kerülő angol fellépést helyeztek kilátásba.

Pontosan egy hónappal a los angelesi koncert után, a My Chemical Romance az alábbi videóval jelentette be, hogy valóban látni lehet majd őket Angliában. A rajongók úgy tűnik tökéletes munkát végeztek, ugyanis a meghirdetett dátum 2020. június 20-a lett, a helyszín pedig Milton Keynes. A jegyárusítás pénteken veszi kezdetét, így annak, aki szeretne elmenni, érdemes résen lenni. A los angelesi fellépésre rekordidő alatt fogytak el a jegyek, és az eddigi visszajelzések alapján, itt is nagy rohamra lehet számítani.

Hozzászólások