Zene

ALBUMPREMIER: Yultron x Jay Park: On Fire

Jay Park, Dél-Korea zeneiparának egyik hatalmas úttörője – a 32 éves rapper, táncos, énekes, dalszerző és még sorolhatnánk, hogy mivel foglalkozik – mindent megtett, attól kezdve, hogy a K-pop egyik fiúcsapata, a 2PM vezetője volt. Azonban mivel a bandában nem tudott kibontakozni, otthagyta és mára már nem egy, hanem kettő zenei cég, az AOMG és a H1GHER Music vezérigazgatójává vált. Ez a a fiatalember folyamatosan mozgásban van, és több projekten dolgozik egyszerre. Ebben az évben bejelentette a SEXY 4EVA világkörüli turnéját, mindemellett rengeteg új dallal és közreműködéssel maradt a köztudatban. Ráadásul kiadta legújabb The Road Less Travellers című stúdióalbumát is, idén júniusban, angol nyelven. Most pedig ismét itt van egy újabb minialbummal, Yultron-nal karöltve.

Széles körű projektjei és elismerései valóban bizonyságot tesznek Jay Park kiemelkedő munkásságáról és arról, hogy ő és a zene elválaszthatatlanok egymástól. Szenvedélyesen végzi azt, amihez annyira jól ért. Most pedig Yultron producerrel és DJ-vel együttműködve egy négy dalból álló lemezzel jelentkezett:

  1. On Fire
  2. West Coast
  3. Say Goodbye
  4. We Be Wildin

Az On Fire album 2019. augusztus 30-án jelent meg, és a hozzá tartozó videóklip is a mai napon látott napvilágot. Yultron kemény stílusa és Jay Park egyedi hangja remek összhatást eredményezett.

Hozzászólások