Zene

ALBUMPREMIER: Wheein: soar

Lehet, hogy Wheein elfoglalt a banda, a MAMAMOO promócióival, de a rajongók örömmel hallották, hogy a népszerű énekesnő újabb szóló albumot fog készíteni! A mai napon jelent meg második minikorongja a soar, amely az előző magnolia lemezének a kiegészítése és három dal található rajta:

  1. “Good Bye (헤어지자)” (Prod. Jungkey)
  2. “Easy” (feat. Sik-K)
  3. “Good Bye (헤어지자) (Inst.)” (Prod. Jungkey)

Már a szám beharangozója megmutatta, hogy mire számíthatunk. Az énekesnő adott egy kis ízelítőt és ezáltal jobban felcsigázott minket. A szépsége, a tökéletes hangja és a gyönyörű videóklip az alig egy perces teaser alatt izgalomba hozott, majd kiadott egy prológus videót is, amiben szintén hallhattuk remek hangját és belepillanthattunk egy kicsit a háttérmunkálatokba is. Valószínűleg jönni fog majd egy kulisszák mögötti hosszabb videó is, amit már alig várunk.

A Good bye című alkotást Jung Key készítette és ez a második együttműködésük az énekesnővel. Wheein csodálatos hangja nagyon kellemes a fülnek. Az egész szám egyedi lett a videóklippel és a dalszöveggel együtt. Az MV egy szerelmes fiatal nőt követ, aki egyedül tölti idejét egy emlékekkel teli helyen, és váratlan eseménnyel zárul le. Annak ellenére, hogy a rajongók imádták a Good bye-t, volt valami más is, ami megragadta a figyelmüket. A kisfilm egy leszbikus, viszonzatlan szerelemről szól, ami nagyon ritka a kpop zeneiparban. Nem sokan merik bevállalni ezt a témát, mert náluk úgymond tabunak számít, nem beszélnek róla. Ennek ellenére szerintem egy gyönyörű ballada lett, még szebb videóklippel és szomorú témával.

Ti mit gondoltok az énekesnő új daláról és a videóklipről?

Hozzászólások