Média

ALBUMPREMIER: GOT7 – Call my name

A dél-koreai banda, a GOT7 hat hónap után egy új mini albummal lepte meg rajongóit, amelyen sokat dolgoztak a tagok. A Call my name címet viselő lemez a hétvégén látott napvilágot a You Calling My Name videóklippel karöltve.

Ezen az albumon tényleg egy újabb oldalukat hallhatjuk a GOT7 csapatnak, hiszen az eddigi zenéjük vagány és extravagáns volt itt pedig egy kissé lágyabbra, lassabbra vették a tempót. A srácok a tőlük megszokott szexi stílust hozták, de most mégis egy szomorúbb koncepcióval jelentkeztek.

“Új, de tetszik, hogy megmutathatjuk egy másik oldalunkat is. Egyébként az egyetlen dolog, ami szerintem megváltozott, az a műfaj. A dalszövegek továbbra is a rajongókról szólnak, csakúgy mint eddig, de úgy érzem ez egy olyan album, ami bemutatja, hogy kik vagyunk mi.” – nyilatkozta Jinyoung.

A korongon további öt másik szám található, köztük a PRAY, Now or Never, Thursday, Run Away, és a Crash & Burn, amelyeknél a tagok is kivették a részüket az írásban, ezáltal elmondhatták a saját történeteiket. Yugyeom a Crash & Burn dalban vállalt szerepet, ami szerinte a Hard Carry című zenéjükhöz hasonlít, erőteljes és laza lett. JB és a JYP Entertainment alapítója Park Jin Young pedig a You Calling My Name-ben vette ki a részét, ami ugye egy elég sötét, de mégis kifinomult és szexi videóklipet kapott. Az album tartalmaz egy olyan számot is, amelyben a brit DJ, Jonas Blue segített, ez pedig a Now or Never. Szerintem a srácok ismét kitettek magukért, egy gyönyörű és mégis kiemelkedő minikorongot hoztak össze.

Nektek, hogy tetszik a GOT7 legújabb lemeze? Mit gondoltok a You Calling My Name videóklipjéről? Én egyébként ismét beléjük szerettem. Hatalmas kedvencem lett a címadó dal, a Crach & Burn és a Thursday is. Mindig a kicsit gyorsabb ütemű, erősebb vonalat képviselő zenéket szeretem, ezek is azok. Kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok. Örültök a srácok visszatérésének?

Hozzászólások