AHdvent

AHdvent 5. nap – Karácsonyi ajándékok szülőknek

A tavalyi évben már összegyűjtöttünk nektek pár ötletet, hogy miket lehetne a szülőknek ajándékozni a karácsonyfa alá. Ez azonban egy kifogyhatatlan téma, ráadásul sokszor pont nekik a legnehezebb beszerezni valamit. Pontosan emiatt, ma pár újabb ötletet hoztunk nektek, hátha segíthetünk a választásban!

Konyhai kiegészítők

Hogyha anyukád szereti a sütés-főzést, akkor garantáltan örülni fog bárminek, ami ezzel kapcsolatos. Ha a sütés a kedvence, akkor beruházhatsz neki egy modernebb robotgépre vagy tésztakészítő gépre, de akár valami olcsóbb eszközt is választhatsz neki. Nézz körül gyorsan a konyhájában és vedd szemügyre mi az, ami a leginkább hiányozhat onnan! Lehetséges, hogy olajban szokta sütni a rántott húst, de a forrólevegős fritőzök nagyot mennek most az interneten.

Jó ötlet lehet továbbá akár a feliratos konyharuha vagy kesztyű, esetleg konyhai kötény. De nagyon szuper feliratokat is lehet készíteni bögrére akár házilag is, ami így még különlegesebb karácsonyi ajándék is lehet.

Háztartási eszközök

Sok szülő tapasztalatlan még otthon a modernebb háztartási gépek kapcsán. Ha a te édesapád vagy édesanyád sem szeret porszívózni, beruházhattok esetleg egy robot porszívóra, ha pedig vasalni, akkor egy gőzölőgépre, amit gyorsan elő tudnak kapni és nem kell egész nap a vasalódeszka előtt görnyedni. Az italkedvelőkre való tekintettel egy borhűtőre, a cigarettázókra egy profibb cigarettatöltőre.

Ha pedig nyitottak a környezettudatosabb életre, beszerezhettek nekik kenyereszsákokat, vászontáskákat és egyéb mosható textileszközöket, mint például szalvétát vagy éppen zsebkendőt. Személyes kedvencünk például a Ligeti Bolt, ahol még mosható teafiltert és bükkfa evőeszközöket is be lehet szerezni.

Családi képek

Habár említettük korábban a fényképalbumokat és a festést is, szuper ötlet lehet a szülőknek vászonképre tetetni a családi fotót. Ma már több hazai kisvállalkozó és cég foglalkozik fényképek vászonképre való nyomásával, de ennél több lehetőség is van! Ilyen például egy 3D-s led lámpát készíttetni az általunk kiválasztott képpel, esetleg egy fotoboxot csináltatni, ami tulajdonképpen egy világító doboz a saját fényképünkkel. Éjjeli lámpának például szuper lehet!

AHdvent 4. nap – SOS ajándékötletek

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?