AHdvent

AHdvent 5. nap – Az idei kedvenc Vlogmas-ek

A tavalyi évben egyszer már összegyűjtöttük azokat a vloggereket, akik decemberi hónapban napi-heti rendszerességgel érkeznek karácsonyi különkiadással. Idén is számos youtuber döntött úgy, hogy folytatja a hagyományt, így jópár rész már kikerült az internetre. Tavaly Csizmadia Gabi, Fati, Julcsi, Viszkok Fruzsi és még sokan mások szerepeltek a listán, de ez idén sincs másként. Lássuk, hogy melyek az idei legjobb magyar vlogmas-t tartalmazó csatornák!

Az idei nagy kedvencem mindenképp Tündér Kert csatornája, aki az elmúlt egy évben hatalmas nagy kedvencem lett az extra hosszú és tartalmas videóival. Rita évek óta tevékenykedik a youtube-on, de csak mostanában kaptam rá a tartalmaira. Nagyon megörültem, amikor bejelentette, hogy idén is érkezik vlogmas-sel, amit természetesen tavaly is végigkövettem, de véleményem szerint olyan sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, hogy az eszméletlen. Stílusos, egyedi, valódi és nem utolsó sorban nem üres beszéddel okosítja a népet. A mostani vlogmas kapcsán láthattunk már tőle tagvideót, kézműves termékajánlót, de a tőle megszokott recepteket sem hanyagolta el. Nézzetek be hozzá, mert érdemes!

Az egyik legsikeresebb magyar női youtuber sem feledkezett meg a decemberről és az advenit időszakról. Viszkok Fruzsi szekere az elmúlt egy-két évben nagyon beindult, de szerencsére nem szállt el magától. A tavalyi Homemas után, idén ő is a vlogmast választotta tartalomgyártás gyanánt. Az első részben felkészült a díszítésre, majd a másodikban már fel is aggatta az apróságokat a lakás különböző pontjaira. Azt hinné az ember, hogy mindez unalmas és érdektelen, de mindig olyan lelkesen mesél mindenről, köztük az életéről is, hogy az ember élvezettel nézi meg a 8-10 perces kisfilmeket. Érdemes tehát benézni Fruzsihoz is, hiszen biztosan várható tőle még humoros, inspiráló és meghitt videó az elkövetkezendő hetekben.

Julcsi nem teljesen vlogmas témában készít filmeket ebben a hónapban, bár elmondása szerint sokkal több tartalommal szeretne jelentkezni, amiknek szinte egytől-egyig köze lesz az ünnepekhez. Remélem, hogy így is lesz, hiszen ő a kedvenc videósom, aki mindig megmosolyogtat, ellazít és kikapcsol. Teljesen mindegy, hogy miről beszél, vagy mit alkot, hol van és mit csinál, mindig érdekesnek és tartalmasnak vélem az alkotásait. Már ő is kidekorálta a lakásukat, amibe nem is olyan rég költöztek át. Feltűnik benne férje és persze kutyusuk is, aki minden akalommal ott “lábatlankodik” az ágyneműcserék alkalmával. Ezt megelőzte egy kis ajándékötletelés, de gyanítom, hogy nem sokat kell várni a következő hasonló kisfilmig. Ha egy igazán egyedi és stílusos lányt kerestek, akkor szívből ajánlom Julcsi csatornáját, illetve ne feledkezzünk meg a podcastjükről sem, amit Vikivel és Barbival készítenek már lassan egy éve. Nemrég harangozták meg, hogy két különkiadás is készül belőle, amiből videót is forgatnak. Alig várom, hogy láthassam és hallhassam azt is!

Gabirkari idén is lecsap! Csizmadia Gabriella az idei évben eléggé elhanyagolta a tartalomgyártást, amely tanulmányai miatt történt így. A hölgy ugyanis belekezdett egy körömépítő tanfolyamba, ami miatt kevesebb szabadideje maradt videót forgatni. Ennek ellenére nem feledkezett meg a követőiről és idén is végigviszi a Gabikari kisfilmsorozatát, amely kapcsán minden nap érkezik karácsonyhoz szorosan kapcsolódó alkotásokkal. Első nap koszorúkészítéssel lepett meg minket, majd fotózási tippeket adott, a minap pedig ünnepi körmöket gyártott a kamerák előtt. A lány évek óta tevékenykedik youtube-on, bár korábban hajas tartalmakkal jelentkezett, már ő is felnőtt és kicsit komolyabb témákat is előtérbe hoz.

Hédi sosem követte a divatot, így idén is egy különlegesebb vlogmassel érkezett. Az egyik követője ajánlására egy olyan sorozatot készít decemberben, ahol minden alkalommal egy-egy ország ünnepi szokásait mutatja be a nézőknek. Első körben kedvenc régiójáról mesél nekünk. Japán áll a legközelebb a szívéhez, éppen ezért ottani érdekességeket oszt meg velünk, párjával bejárják Budapestet, hogy megmutassák azokat a helyeket, ahova a japánok is ellátogatnának ezeken a napokon. Esznek, isznak, romantikáznak, miközben rengeteget megtudunk az ázsiai területről. Turisztikai szakemberként, aki imádja ezt a témát, felettébb öröm volt nézni az első részt. Alig várom, hogy mit tartogat még számunkra az idei évre!

Nektek van kedvenc vlogmasetek idén?

Hozzászólások