AHdvent

AHdvent 26. nap: Netflix filmajánló a karácsonyi ünnepekre

Idén sem maradtunk Netflixes filmek nélkül, hiszen számos különleges alkotás látott napvilágot az elmúlt egy hónapban. Ott van például az új Vanessa Hudgens darab, illetve természetesen A Castle For Christmas. Ezek mellett azonban számos mást is megnézhettek ebben a pár napban a családdal, barátokkal, vagy akár egyedül. Lássuk az idei Netflixes filmajánló listáját!

A Castle For Christmas

A történet Sophie amerikai író életét követi nyomon, aki Skóciába utazik, hogy elmeneküljön a legutóbbi alkotásának botránya elől. Éppen ezért felkeresi apja egykori faluját, ahol a férfi egy egy ottani kastély birtokán munkálkodott, mint földbirtokos. Amíg ott tartózkodik, beleszeret a környékbe, ráadásul kapcsolata kerül herceggel is. A főszerepben Brooke Shields, mint Sophie, illetve Cary Elwes, mint Myles. A filmben feltűnik továbbá Lee Ross, Andi Osho, Vanessa Grasse, illetve Desiree Burch egyaránt. A kellemes ünnepi hangulatú alkotás remek szolgálatot tehet Szenteste, vagy pedig a karácsonyi ünnep alkalmával.

A Boy Called Christmas

A Netflixes darabot szintén az idei karácsonyi fantasy, amit Gil Kenan rendezett Ol Parker forgatókönyve alapján. A film november 26-án került fel a kínálatban és azonnal hatalmas siker lett. Nem is csoda, hiszen egy igazán szívhez szóló, egyedi darab lett. A 13 Nikolas és apja, Joel favágó és az erdőben él. A fiú édesanyja két évvel ezelőtt elhunyt, így a gyermek minden este mesével próbál vigasztalódni. Az alkotásban Henry Lawfull, Jim Broadbent, illetve Maggie Smith is főszerepet játszik. Utóbbi a Harry Potterből lehet ismerős, hiszen Maggie játszotta McGonagall professzort. Nem csoda tehát, hogy minden fiatal epekedve vártam ezt a csodás művet.

The Princess Switch 3

A Vanessa Hudgens főszereplésével készült ikres karácsonyi filmnek idén már a harmadik részét mutatták be. Mondhatni, hogy egy kellemes ünnepi mozi, ami valószínűleg senki számára nem egyszernézős lesz. Mondanám, hogy nagyon kellemes és romantikus története van, ám a harmadik rész már-már erőltetettnek érződött. Ez közel sem azt jelenti, hogy ne imádná mindenki, hiszen amennyire rossz, annyira nagy népszerűségnek örvend. A sztori szerint a három lány ismét helyet cserél egymással, mivel elloptak egy becses kincset a palotából. Mi nagyon szerettük, biztosan jövőre is előkerül majd, ahogy a The Christmas Prince is.

Ennyi tehát az idei Netflixes filmajánló, ami tartalmazott fantasyt, romantikus mozit, de még vígjátékot is. Annyi biztos, hogy idén sem kellett unatkoznunk az ünnepi időszakban! Családi filmezésre fel!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánunk!

Hozzászólások