AHdvent

AHdvent 16. nap – DIY 2021-es naptár

Hamarosan elérkezünk a 2021-es évhez, tudod már, hogy milyen DIY naptár díszíti majd a faladat? A december számomra az a hónap, amikor nem csak azon kezdek el gondolkozni, hogy milyen ajándékokkal lepjem meg szeretteimet, hanem, hogy milyen naptárat vásároljak vagy készítsek a következő évre. 

Nagyon sok helyen körül lehet nézni, hogy milyen csodás 2021-es naptárak vannak. Erre való például a cewe vagy a naptarkiraly oldala. Mindenképp megéri ellátogatni a websitejukra, hiszen lehet ott találjuk meg a kedvencünket, ami minden nap díszíteni fogja a falunkat.

Azonban, ha esetleg saját kezüleg szeretnénk elkészíteni, akkor mindenképpen a pinteresten érdemes szemezgetni a DIY kalendáriumok közt, hátha akad olyan, amit szívesen megcsinálnánk.

Mutatok is nektek néhány példát:

Youtube DIY naptár

A youtube is nagy segítségünkre lehet ezekben a napokban, ott is rengeteg gyönyörű és könnyen elkészíthető naptárral találkozhatunk.

Bullet Journal

Ne felejtsük el, hogy sokan a Bullet Journal-okat részesítik előnyben és sajnát maguknak rajzolják meg a mini naptárjukat. Ezek is gyönyörűek lehetnek a kis füzetünkben. Továbbá praktikus, hiszen bárhová magunkkal vihetjük. Ez is egyfajta DIY naptár, nem? Tehát ebben a “műfajban” is kerestem pár tippet és ötletet a pinteresten.

Nektek milyen lesz a következő évi naptáratok, bullet journalotok? Ha ehhez hasonló bejegyzésekre vágysz, akkor olvass még többet az AHdvent kategóriában.

Hozzászólások