AHdvent 12. nap: Honnan szerezz be karácsonyi dekort?

Bár már december van és sokan már fel is díszítették a házat, azonban akadnak olyanok, akik szeretik ezt későbbre halasztani, mikor már elfogta őket az igazi karácsonyi hangulat. Ebben a cikkben most nekik szeretnénk segíteni, nem akármilyen formában. Már egy korábbi részben összegyűjtöttük nektek azokat a youtubereket, akik idén vlogmas-el kedveskednek követőiknek, most pedig olyan részeket gyűjtöttünk össze tőlük, ahol arról beszélnek, hol és milyen karácsonyi dekorációt vásároltak maguknak.

Jysk és Pepco

Karin Dragos idén decemberben a Pepco-ban és a Jysk-ben szerezte be a karácsonyi dekorációit, ahol többek között asztali díszt, plédet, párnahuzatokat, és különböző világító LED-sorokat vásárolt a szobájába, így nála ezen téren nyerhettek ihletet.

Pepco

B. Nagy Réka szintén a Pepco-t választotta a vásárlásra. Ebben a videóban egy kicsit több mindent láthattok, mivel Réka a vlog keretein belül az üzletben megtalálható termékeket is levideózta, így láthattok különböző asztali dekorációkat, karácsonyfa díszeket, asztali terítőket, tárolódobozokat és – akárcsak Karinnál – párnahuzatokat is.

Virág trend

Csizmadia Gabriella egy egész videót szentelt a karácsonyi dekorációk megvásárolására, ebből következik, hogy nála már mini karácsonyfákat, különböző tárolódobozokat, asztali és ablakdíszeket, hógömböket, adventi kalendáriumokat, karácsonyi műnövényeket, girlandokat, és az elmaradhatatlan párnahuzat is megtalálhattok.

Tesco

Lukovics Tamara a Tesco-ba ment vásárolni, így az ottani kínálatba is bepillantást nyerhettek. Természetesen itt is voltak gömbök és egyéb (pl. toboz) díszek a karácsonyfára, adventi koszorú, ajtódísz. Aki nem szeretne messzire menni, egyszerű, de olcsó termékeket szeretne vásárolni, annak ez a videó a hasznára lesz.

Kik, Müller

Végezetül Fatima Panka videója maradt, aki a Pepco-ba, Müllerbe és a Kikben vásárolt be az ünnepekre. A fiatal nő idén szalvétákat, asztalterítőt, asztalidíszt, tárolódobozokat, mécsestartót, dekorációs díszítőelemeket vásárolt, úgyhogy ezekbe az üzletekbe is megéri belátogatni.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?