HírekMédiaSorozatok

A million little things – Érkezik az abc új sorozata

Az abc szeptember 26.-án mutatja be új drámasorozatát, ami az eddigi információk alapján igen ígéretesnek mondható. A million little things már a címében is különleges, ugyanis egy jól ismert közmondásra utal: „A barátság nem egy nagy valami, hanem milliónyi kis apróság”. Ez az egy mondat tökéletesen összefoglalja a sorozat lényegét, ami az előzetesből is tökéletesen érezhető.

A történet középpontjában négy férfi áll, akik hosszú ideje szoros barátságban állnak egymással. Miután egyikük öngyilkos lesz, a többiek megrendülve állnak a történtek előtt. Lesújtja őket a hír, egyszerűen nem értik mi történhetett. Társuk hiánya a barátságukat is próbára teszi, ugyanis hamar rájönnek, ő volt az, aki igazán összetartotta a csapatot. Mindezek ellenére igyekeznek kitartani egymás mellett, de saját személyes problémáik ezt megnehezítik. Tönkrement házasság, rák, boldogtalan élet… Mindegyikük élete felett kering egy sötét felhő, amivel nehezen tudnak megbírkózni. Barátjuk elvesztése végül arra ösztönzi őket, hogy átértékeljék egész eddigi életüket, és kezdjenek el igazán élni.


A sorozatban játszó színészek között ismerős arcokat is láthatunk, akik korábban már más produkciókban is bizonyították a tehetségüket. A házassági gondjaival küszködő Eddie-t például az a David Giuntoli alakítja, aki hat évadon keresztül a Grimm főszereplőjét, Nick Burkhardtot keltette életre. A Garyt megformáló James Roday szintén maga mögött tudhat már egy sikeres szériát, ugyanis korábban a Psych – Dilis detektívekben őt is láthattuk főszereplőként. A boldogtalanságban fulladozó Rome karakterét Romany Malco alakítja, aki ugyancsak számtalan produkcióban szerepelt már. Jont, az elhunyt barátot Ron Livingston testesíti meg.

A Million Little Things a maga egyszerűségével és életszerűségével tervezi belopni magát a nézők szívébe. Az előzetes eddigi visszajelzései alapján úgy tűnik egész jó úton haladnak, ugyanis sokak érdeklődését felkeltette a széria Az egyik legígéretesebb újoncnak tartják. Ti mit gondoltok róla? Belenéztek majd?

Hozzászólások