Könyves dobozok

A light után kibontottuk a darkBubble-t!

Előző hónapban bemutattuk nektek mit rejtett a lightBubble, ami annyira elnyerte a tetszésünket, hogy nem bírtuk ki, és rendeltünk egy dark csomagot is. A horrort, thrillert és krimiműfajt ígérő csomag ebben a hónapban a “Szép álmokat” címet viselte, így nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy ezúttal vajon milyen tárgyakat fog rejteni az aktuális doboz.

A dcsomagot kinyitva ezúttal is egy BubbleBook matricával leragasztott selyempapírt pillantunk meg, ami gondosan elrejtette a csomag tartalmát. Illetve ezen helyezkedett el a sokásos papír, ami a darkBubble tartalmát mutatja be, részletes leírásokkal. Ahogy az előző csomagnál tettem, úgy most ezt is félreraktam, hogy még élvezetesebb legyen a bontogatás.

A kék selyempapírhoz passzoló fekete, világos és sötétkék kitöltőanyagok között először egy szintén kék dizájnt viselő csokoládét szúrtam ki. Ahogy a bemutatópapír is írja “Rémálmok ide vagy oda, a csokitól még a szörnyek és társai sem tudnak megállítani”. És ez igaz erre az édességre is, ugyanis a dobozt kinyitva kis tasakokba csomagolva bújnak meg a finomságok, amiknek olyan mennyei íze van, hogy lehetetlen abbahagyni a nassolását.

A csokit kibányászva találtam meg a képen szereplő kulcstartót. Iszonyú jók rajta a díszek! Az álomfogó mintázatú tartó remekül passzol a témához, hiszen mi mással ejthetjük csapdába a rémálmokat, ha nem az álomfogóval? Teljesen lenyűgözve fűztem rá a kulccsomómra és ezt minden elfogultság nélkül mondhatom.

Harmadjára egy üvegcse prémium minőségű őrölt, pörkölt kávét találtam meg a kupacban, ami az “Éber álom” nevet viselte. Nagyon tetszik benne, hogy pontosan olyan üvegben van, mint az előző havi lightBubble-ben található török almatea, így remekül fog mutatni a kettő egymás mellett a könyvespolcon. Megmosolyogtató a szöveg is rajta, ugyanis mint írja, Freddy Krueger ajánlásával van, tehát garantáltan ébren tart az éjszakai olvasás alatt!

A kávé mellett egy levendulás kézműves szappan kapott helyet, aminek a szaga bár picit erős így magában, de kipróbálva nagyon finom illatot hagy a bőrön. A vizsgaidőszak alatt pláne jól jön, hiszen stresszes életet élőknek ajánlják!

A könyv, amit mindezek alatt megtaláltam, szokás szerint egy aranyos, ezúttal tollakkal díszített könyvszütyőben volt. Amy Plum: Álomcsapda című regénye igazán meglepett, de örültem neki, mert elég sok újdonságot zsebeltem be az elmúlt hónapban, így féltem mi lesz a dobozban. A hozzá tartozó könyvjelző, szokás szerint nagyon szépre sikerült.

Viszont meg kell említenem az abszolút kedvencemet. A könyvben rejtőzve apró kis kártyák bújtak meg, amik még színesebbé és egyszerűbbé teszik a regény olvasását! Imádtam! Ezeken az egyes szereplők kórlapjai szerepelnek a diagnosztizált betegségeikkel és jellemzőikkel. Egyszerűen zseniális ötlet, teljesen megvett magának.

Legalúl egy póló lapult, amiről tudhattunk is, hiszen a méretét mi magunk választhattuk ki (bár ezt már el is felejtettem a doboz érkezésééig, így nagyon ügyesen először párnahuzatnak néztem). A szöveg nagyon kreatív rajta “Sleep is good… but books are better”, viszont a méreteivel gondjaim voltak. Bár az utóbbi időben azért felszedtem egy-két kilót, de a 165 centimmel biztos voltam benne, hogy az M-es méret még így is megfelelő lesz. Picit nagyot néztem, mikor kinyitottam és azt vettem észre, hogy ez legalább kétszer akkora mint én. Először azt hittem, hogy nagyobb méretet rendeltem, aztán mikor konstatáltam, hogy az M-es felirat szerepel rajta, elgondolkodtam: lehet hogy férfi pólót rendeltem? Egy kis kutatómunkával viszont megállapítottam, hogy másoknál is fenn áll ez a méret probléma. De végülis nincs nagy gond, pizsamának vagy otthoni pólónak megfelelő lesz így is.

Így, a darkBubble kibontása után azt kell mondanom, hogy a póló méretezésétől eltekintve elégedett vagyok ennek a doboznak a tartalmával is. Minden van benne, ami az olvasás kényelmét szolgálja ágyban, kádban, éjszaka, a reggeli mellett és tömegközlekedve is. A BubbleBook dobozok megérik az árukat, szuper tárgyakat rejtenek a csomagok!

Az alábbi linkre kattintva ti is megrendelhetitek a júliusi csomagok valamelyikét, amelyek ezúttal a Médium és a Szívkirálynő nevet kapták.

Dark csomag ajánló:

? Kíváncsi vagy arra, hogy mi lehet a testen kívül, esetleg a halálon túl? A júliusi darkBubble csomaggal egy hátborzongató szeánszra invitálunk titeket, hogy együtt a túlvilágra látogassunk, egy megoldatlan rejtély ügyében.
? A csomagot kifejezetten a rémisztő és sötét történetek kedvelőinek ajánljuk, akik nem riadnak vissza holmi túlvilági lényektől.
? A választott kötet egy igazán hátborzongató történetet tár elénk keverve a krimit a misztikus elemekkel, így biztosra mondhatjuk, hogy paranormális jelenségekből nem lesz hiány.

Light csomag ajánló:

 Egyszer volt, hol nem volt, az Óperencián és Csodaországon is túl, volt egy különlegesen eszes lány, és az ő édes, cukormázas meséje…
 Júliusban egyenesen házhoz visszük magát őfelségét, a szívek királynőjét, hogy saját maga sztorizgasson arról, hogyan talált rá a szerelem.
 A csomag kötete egy világszerte híres szerző tollából származik. Egy 153 éve megírt kalandos utazás újragondolva, tele szerelemmel, fondorlattal és végeláthatatlan varázslattal.
 Így hát nem véletlen, hogy a kötet mellett Lewis Carroll világszerte ismert könyve az “Alice Csodaországban” ihlette elemek köszönnek majd vissza.
 Lesz itt minden: mágia, szörnyek, királyok, királynék, őrültség és harc a végsőkig.

Kibontottuk a lightBubble-t!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?