GeekMédia

Igényes YouTube csatornák, amiket érdemes követni

1.) The Vr, The Vr Tech

A srácoknak, Janinak és Pistinek most már három csatornájuk van. A főcsatornájukon, a The Vr-on gameplayeket, vlogokat, és egyéb különlegesebb videókat találhatunk. A The Vr streamek official csatornán pedig természetesen a streamjeik vannak fent, végigjátszások, a reggeli Happy Hour-ok, amelyek beszélgetős bejelentkezések, a nézőkkel közös meccsek, és még sok más több órás videó is. A Tech csatornájukon pedig a legújabb videókártyákat, gaming perifériákat, monitorokat, laptopokat mutatnak be szakmai oldalról melyek sokat segítenek eldönteni a nézőknek, hogy érdemes-e megvásárolniuk az adott terméket.

2.) Tanulom magam

A Tanulom magam csatornát a 25 éves, kommunikáció-; és médiaszakértő Attila vezeti. Lehet, hogy ez kicsit túl komolyan hangzik, de nem az. Egy rendkívül színes ismeretterjesztő csatornát vezet, ahonnan a fiatalok számos területről tájékozódhatnak. Az álmokról, szexualitásról, barátkozásról, párkapcsolatokról is esik szó. Attila pozitívan használja ki azt, hogy a tinédzserek és gyerekek fő információforrása ma már az internet. Innen nagyon sok mindent megtudhatnak, a szülőknek pedig nem kell azon aggódniuk, hogy gyermekük rossz helyre téved az interneten. Attilát  ismerhetjük az Animegyetem csatornáról is, ami animékkel foglalkozik.

3.) CsChannel

A frissen érettségizett Csomor Balázs csatornája a CsChannel. A Videósgálán ismeretterjesztő kategóriában díjat is nyert. Készített már videót a 3D-s nyomtatásról, hasznos Life Hackekről, furcsa helyekről, drónokról, és még sok minden másról. Természetesen nála szintén megtalálhatóak vlogok, kérdezz felelek videók, illetve más jól megszokott videótípus . Rendkívül színes csatorna, valamint Balázs beszédstílusa és előadásmódja  nagy plusz ad hozzá az élményhez.

4.) Paul Street

Paul Street egy fiatal, magyar srác, aki inkább a horror felé vette az irányt. Választékosan beszél, ezért nagyon élvezhetőek a videói. Érdekes teóriákat boncolgat, rémisztő és bizarr történeteket mesél, amelyekről el sem hinnénk, hogy valóban megtörtént. Aki esetleg ismeri az angol nyelvű Scare Theater, illetve Mr.Nightmare csatornáját, annak Paul Street is biztosan tetszeni fog. Az angolul nem tudó horror rajongóknak kifejezetten ajánlom.

Hozzászólások