Filmek

5 film, amit márciusban látnunk kell

Hamarosan március, így máris bemutatjuk nektek azokat a filmeket, ami miatt a következő hónapban érdemes lesz moziba látogatni. Öt különböző stílusú újdonságot hoztunk nektek és természetesen kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ti mit néznétek meg szívesen ezek közül.

Március 5.

Március 5-én egy nagyon aranyos mesével kezdhetjük a hónapot, ugyanis itt az Előre című animációs film, ami a Pixar alkotásokhoz hűen lesz vicces és kalandos. A története két tizenéves elf testvér köré épül, akik a 16. születésnapjuk alkalmára elhunyt édesapjuktól egy igazi mágikus tárgyat kaptak, amivel visszahozhatják őt egy napra az életbe. Ezzel kezdetét is veszi a két elf története, és utazásuk során a varázslat létezését keresik és természetesen az apjukkal való találkozást is szeretnék megvalósítani. A főszereplők hangját a Pókember sztárja Tom Holland és a Galaxis őrzőiből ismert Chris Pratt adja majd.

Az animációs film mellett érkezik ugyanazon a napon a Mint egy főnök című vígjáték, aminek a sztorija a két nagyon eltérő eszmékkel rendelkező barát életéről szól, akik közösen indítanak egy szépségszalont. Az egyik praktikusabb, míg a másik szeretne rengeteg pénzt keresni és pazar életet élni. Azonban amikor egy híres személy meg akarja vásárolni az üzletüket, próbára teszi a köztük lévő szoros és furcsa baráti köteleket. A főszereplők közt Salma Hayek lesz látható, Rose Byrne és Tiffany Haddish mellett.

Március 12.

Március 12-én érkezik Vin Diesel főszereplésével a Bloodshot, amely sztoriját Cherie Priest sikeres képregénye adta. Az akciódús sci-fi filmben egy Ray Garrison nevű férfit alakít majd a színész, aki katona volt, azonban meggyilkolták és most egy kísérletnek köszönhetően újjá éled, sokkal nagyobb erővel megáldva. Az előzetesből az is kiderül, hogy azért hozták vissza Rayt az életbe, hogy vele végeztessék el a piszkos munkákat, minden ébredés alkalmával új emléket kap, ami arra ösztönzi őt, hogy végezzen az alanyokkal. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoznak ki az adaptációból és mennyire fog hasonlítani a képregényre, ami magyarul egy időben jelenik meg a filmmel.

Március 19.

Egyik hónapból sem maradhat ki a horrorfilm most pedig a Hang nélkül második része érkezik március 19-én a mozikba, amiben ismét feltűnik a főszereplők közt Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe és Millicent Simmonds is. A története ott folytatódik, ahol az előző rész abba maradt, de most a család úgy dönt, hogy elhagyja az otthonát és megnézik mi folyik a nagyvilágban. Ha hihetünk a hírforrásoknak, akkor biztosak lehetünk abban, hogy többet meg fogunk tudni a szörnyek eredetéről és abban is, hogy ismét egy nagyon jó alkotást fogunk látni a rendező, író és színész John Krasinski-től.

Március 26.

Elérkezett az az idő is, amikor végre láthatjuk a Mulan élőszereplős változatát ugyanis március 26-án vetítik a mozikban. Tehát a legújabb Disney film úton van és hozza magával Kína legnagyobb színészeit. A hercegnő karakterét Liu Yifei alakítja, aki mellesleg ért a harcművészethez. Láthatjuk majd Jet Li-t, mint kínai császárt és Donnie Yen-t, mint Tung parancsnok. A történet szerint egy fiatal kínai leány álcázza magát férfi harcosként, hogy megmentse apját. A filmet Niki Caro rendezte.

Melyik alkotást szeretnétek a legjobban megnézni a moziban és mi az ami szerintetek hiányzik a listáról?

Hozzászólások