25 érdekesség a születésnapos Palvin Barbaráról

A mai napon tölti be Palvin Barbara a 27. születésnapját. A tehetséges modell rengeteg reklámfilmben, katalógusban és kifutón szerepelt, amelyek által nagy hírnévre tett szert, mostanra pedig Palvin Barbarát a világ egyik legjobb modelljének, valamint az egyik legszebb nőjének tartják.

1. Palvin Barbara 1993. október 8-án született itt Magyarországon, Albertirsán. Budapesten nevelkedett és van egy nővére, akit Anitának hívnak.

2. Gyakran vidékre utazott, hogy meglátogassa nagymamáját és dédanyját.

3. Kiskorában lelkes futballista volt.

4. 13 éves korában fedezték fel, miközben édesanyjával Budapest utcáin sétált.

5. Első megjelenése 2006-ban volt a Spur Magazine-ban. Ezt követően Ázsiába költözött, ahol folyamatosan kapta az újabb és újabb felkéréseket.

6. A L’Officiel, a Vogue, a Marie Claire, a Glamour, az Elle, az  Allure, a Harper’s Bazaar és még a Jealouse Magazine címlapján is szerepelt.

7. 2012-ben a L’Oréal nagykövete lett és először vett részt a Victoria Secret divatbemutatóján.

8. Barbara az Armani Exchange, a H&M, a Victoria’s Secret és a Pull & Bear kampányaiban is megjelent.

9. 2016-ban Barbi lett a Sports Illustrated fürdőruhamodellje. Ő lett az Armani „Acqua di Gioia” jellegzetes illatának az Amazon Fashion-nak az új arca, továbbá megjelent az Express és a Chaos hirdetési kampányaiban.

10. 2019-ben hivatalosan is Victoria Secret angyal lett.

11. Annak ellenére, hogy anyanyelve magyar, Palvin Barbi folyékonyan beszél angolul és németül, továbbá franciául és japánul is tud.

12. Hobbija az éneklés és az olvasás.

13. Ügyvéd szeretne lenni a modellkedés mellett.

14. Entomofóbiája van, ami azt jelenti, hogy fél a rovaroktól.

15. Szeret animéket nézni, kedveli a Shameless amerikai verzióját és a kedvenc sorozatai közé tartozik még az Így jártam anyátokkal is. Amikor összejöttek Dylannel nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy ő is kedveli ezeket a sorozatokat.

16. 2010-ben a milánói divathéten debütált a Prada hivatalos kifutómodelljeként.

17. Barbarának kis szerepe volt a Hercules-ben, Dwayne ‘The Rock’ Johnson mellett, ő alakította Antimache királynőt, Eurystheus feleségét.

18. 2016-ban szerepelt a Forbes listáján, mint a Világ egyik legjobban fizetett modellje.

19. 2019-ben jöttek össze Dylan Sprouse-sal, akivel jelenleg is együtt él Brooklynban. Előtte pedig azt beszélték, hogy randevúzott a Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal és a One Direction egykori énekesével, Niall Horannal, továbbá szóba hozták Justin Bieberrel is.

20. Miután kijelentették Dylannal, hogy összejöttek, Barbi félt a színész (őrült) rajongóitól.

21. Egyszer azt mondta, hogy ha valamiben nem érzi jól magát, azt nem fogja viselni. Szerinte az egyik legkényelmesebb ruha egy túlméretes póló, magas csizmával.

22. Ha munkába utazik, mindenféle időjárásra bepakol, hiszen sosem tudni, hogy Hawaii-ra vagy épp Izlandra mennek.

23. 16 éves korában kapta az első munkájából származó ajándékát: egy Jitrois bőrnadrágot, ami a mai napig a gardróbjában lapul.

24. Palvint gyakran összehasonlítják Natalia Vodianova orosz modellel. Miranda Almond, a brit Vogue szerkesztője a következőt mondta:

Barbarát azért választottuk, mert gyönyörű és olyan, mintha a fiatal Brooke Shields és Natalia Vodianova keveréke lenne.

25. Palvin Barbi kedvenc modelljeinek Vodianovát és Kate Mosst tartja.

Mennyi érdekességgel voltatok tisztában és melyik volt az, ami a legjobban meglepett? Van kedvenc fotósorozatotok a modellről vagy talán találkoztatok már vele?

Érdekességek a Hupikék Törpikék című meséről

Hozzászólások