Könyvek

21. század Kiadó: Jól vagyok! – Kreatív inspirációs napló

Amikor az ember már azt hinné, hogy a különféle fejlesztő könyvek és kreatív füzetekből nem lehet több fajtát készíteni, akkor a 21. Század Kiadó előrukkol a Jól vagyok! címet viselő inspirációs naplóval. Ez egy nagyon egyszerű, ám annál nagyszerűbb foglalkoztatónak is nevezhető kötet, amelyben színezhetünk, rajzolhatunk, de természetesen használhatjuk naplónak is, így leírva a napi gondolatokat és tevékenységeket. 

A Jól vagyok! – Kreatív inspirációs napló

A színes illusztrációkkal teletűzdelt könyv lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit elutazzunk a belső világunkba és kikapcsolódhassunk a hétköznapi nyomás alól. Ebből a kiadványból merítkezhetünk, gyakorolhatjuk az önkifejezést, de természetesen közelebb kerülhetünk a kreatív oldalunkhoz is. Bármihez kezdhetünk vele, hiszen alkalmas vázlatokra, ötletek gyűjtésére, jegyzetelésre, de a már említett naplónak is kiváló. Garantáltan örömet okoz és kikapcsol, hiszen itt szabadon szárnyalhatunk, nem kell gondolkodnunk, mit és hogyan csináljunk benne.

A kötetben találkozhatunk többek között tanácsokkal, gyakorlatokkal, amelyek támogatják a kreativitást és elgondolkodtatnak. Imádtam, hogy számos helyen volt lehetőségem arra, hogy színezzek egyet, de ha ehhez nem volt kedvem, akkor egyszerűen leírtam a gondolataimat, hogy később is megmaradjanak. Az apróbb tanácsok pedig különösen jól betaláltak egy-egy nehezebb nap után. Nagy szerencsém van persze, hogy itthonról dolgozom vállalkozóként, így akár napközben ugyanúgy előkaphatom és teleírhatom a gondolataimmal.

Szép és minőségi alkotás a 21. Század Kiadótól

Nem mehetek szó nélkül amellett sem, hogy mennyire egyedi, stílusos és szép kiadványról van szó, amit nagy szerencsére minőségi papírra nyomtattak. Sokszor sajnos az ilyen füzetek esetében, ahol írni, festeni, illetve színezni lehet, bizony hamar átüt a papír és nehézséget okoz az egyes oldalak kitöltése. Na itt ezzel nem volt probléma. Persze nem értem a végére, hiszen nem írtam tele csak azért, hogy megmutathassam, viszont jó pár oldalra már nem fér semmi. Hiába használtam vastag filcet, vékony színes tollat, esetleg ceruzát, semmi sem látszódott meg a lap másik felén, de még el sem kenődött rajta a tinta.

Bőven akad benne hely rajzolgatni, jegyzetelni, gondolatokat lekörmölni, hiszen maga a Jól vagyok! is erre buzdít minket. A benne található idézetek sokszor adhatnak erőt, hasznosak és kreatívok, nem találkoztam velük igazán még sehol. Végre nem egy sablon foglalkoztató, amit csak azért dobtak össze, hogy legyen mit eladni. A gondosan válogatott, színes és egyedi megoldás garantáltan remek meglepetés lehet saját magunk, de akár egy barátunk számára is. Mivel sokrétűen felhasználható, így nincs olyan ember, aki ne tudna vele mit kezdeni. Akár diákról van szó, akár egy felnőtt emberről, mindenki talál magának olyan dolgot, amit lejegyezhet benne.

A Jól vagyok! és a kreativitás

A napló arra ösztönzött, hogy egy új oldalamat is fel tudjam fedezni. Mostanában rengeteget mandulázok, de nem tollakkal és filcekkel, hanem festékekkel. Sok-sok tárgyat gyártottam már, amik egyelőre még csak prototípusok, de már haladok a célom felé. Ez a napló viszont tovább fejleszt engem, hiszen ebben ismét színes tintával dolgozhatok, így egy kicsit kiránt az akril világából. Emellett sokszor csak egy-egy szót írok le, ami éppen aznap nagy hatással volt rám, amire emlékezni szeretnék. Már most tudom, hogy nagyon jó lesz elővenni évek múlva és egy kicsit elgondolkodni azon, hogy milyen időszakon megyek most keresztül.

Köszönjük szépen a lehetőséget a 21. Század Kiadónak, akik mindig valami remek újdonsággal lepnek meg bennünket!

Hozzászólások