Filmek

2023-as filmpremierek, amiket a legjobban várunk 2. rész

Az előző cikkünkben bemutattuk mire számíthatunk az első fél évben, most pedig jöttünk a második szakasszal. Vajon milyen alkotások várnak ránk a 2023-as év második felében?

Júliusban egy érdekes film lesz láthatáron, mégpedig a Barbie. A film szereplői közt van az Oscar-díjra jelölt A-listás Margot Robbie, mint Barbie és a sármos Ryan Gosling, mint Ken. Hogy mire számíthatunk, az az előzetesből kiderül. Hogy az ikonikus dal, azaz az Aqua-tól a Barbie Girl megjelenik-e, arra a zenekar menedzsere válaszolt és rossz hírünk van, nem fog szerepelni a filmben. Mi már nagyon várjuk, érdekesnek ígérkezik!

Augusztusban érkezik a Meg című cápás filmnek a folytatása, amiben továbbra is Jason Statham játssza a főszerepet. A film első része nem volt nagy durranás a kritikusok szerint, de mégis kapott egy második részt. Az első és ez az alkotás is Steve Alten azonos című sci-fi thriller könyvsorozatán alapul. A forgatókönyv elolvasása után Steve azt mondta, hogy „sötét tónusú lesz és megkaphatja az R minősítést is”. Mi igazán kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoztak ki ebből az egész sztoriból!

Szeptemberben érkezik egy újabb horrorfilm, amire már nagyon sok rajongó számított. Igaz, hogy Az Apáca második részére egészen őszig várnunk kell, de nagyon reméljük, hogy szuper félelmetesre sikerült megcsinálniuk ezt a folytatást. A történetben továbbra is Taissa Farmiga alakítja a főszereplőt, valamint Bonnie Aarons újra magára ölti a démoni apácát. Sokkal többet egyelőre nem tudni, amint lesz róla információnk, mindenképpen meg fogjuk veletek osztani.

Októberben természetesen a halloween alkalmából biztosan több horroban lesz részünk, de csak egyet említenénk most meg, ez pedig nem más, mint az Ördögűző! David Gordon Green rendező és Jason Blum producer ismét szerencsét próbál az 1970-es évek horror klasszikusaival, ugyanis az ördögűző franchise névtelen folytatásával érkeznek. A főszerepben Ellen Burstyn lesz látható Chris MacNeilként, valamint Leslie Odom Jr. is szerepelni fog az Ördögűzőben.

Novemberben látható lesz a mozik nagyvásznain a Dűne folytatása! Denis Villeneuve rendező befejezi Frank Herbert alapvető tudományos-fantasztikus művének, a Dűnének az epikus adaptációját. Zendaya megkapja a lehetőséget, hogy a második részben tündököljön, akárcsak Chalamet Paul Atreides-je, amikor édesanyjával, Lady Jessicával (Ferguson) szívesen látják a sivatag fremen kultúrájában, és bosszút tervezzenek Harkonnenék ellen.

Decemberben, az év utolsó hónapján a 2023-as filmpremierek közt érkezik az Aquaman második része, az Aquaman és az elveszett királyság című film. Az elődje egymilliárd dollárt húzott be a pénztáraknál és olyan sztárok vannak benne, mint Jason Momoa. James Wan ül a rendezői székben, ő mindent beletett az első film világépítésébe és látványvilágába, és egyértelműen élvezte minden részletét, amit a DC nagy képernyőjére, Atlantiszra hozhatott, amit a film buja, színes, gyakran bizarr élménnyé tett. Mi már nagyon várjuk emiatt az év végét! Hogy Amber Heard benne lesz-e az Aquamanben? Legyen mindenkinek meglepetés.

Ezek voltak a nagyobb nevek, amik a 2023-as filmpremierek közt jelennek meg. A későbbiekben biztosan lesznek még olyan alkotások, amiket megemlítünk az oldalon!

Ti melyik filmet várjátok a legjobban?

Hozzászólások