MédiaSorozatok

2019 végén érkezik a The Crown harmadik évada

Erzsébet királynő életéről szóló Netflix sorozat a jövő év végén tér vissza, megismerhetjük az 50-es éveiben járó királynő mindennapjait.

Az első és második évadban bemutatásra került, hogyan élt a királyi család Erzsébet trónra lépése előtt. Édesapja VI. György király halála után a fiatal Erzsébet kerül hatalomra.  A folyamatos konfliktus, a magánéleti problémák megtörik a fiatal királynőt, de be kell látnia, hogy országát neki kell irányítania, amelyben segítségére van az angol miniszterelnök és egyben magabiztos tanácsadója Churchill. Nem csoda, hogy a sorozat nagy siker lett, hiszen számos jelölést kapott, a Golden Globe díjat pedig megnyerte.

Nemrégiben néhány információval láttak el bennünket a készítők, hogy mire is számíthatunk a harmadik évadban.

Elsősorban a szereplők változnak. Peter Morgan producer szerint, egy ötvenes éveiben járó nő, sokkal jobban el tudja játszani a királynő érzéseit, mint a fiatalabb elődje, ezért az eddig látható Claire Foy helyett, Olivia Coleman fogja alakítani az elkövetkezendő két évadban. Erzsébet húgának szerepét a következő évadban, a Harry Potter filmekből ismerős Helena Bonham Carter veszi majd át. II. Erzsébet férjét is lecserélik, az eddig Fülöpöt alakító Matt Smith-t,  a Trónok harcából ismerős Tobias Menzies váltja.

A Vanity Fairnek adott interjúban Olivia elmondott pár dolgot, miszerint Erzsébet és Fülöp drámai és viharos kapcsolata végre megnyugodni látszik, idősebbek érettebbek lettek. Testvérével, Margittal is rendeződik a viszonya, hiszen be kell látniuk, hogy csak egymásra számíthatnak.

A harmadik évadban a királynő gyerekei kerülnek előtérbe, például Károly walesi herceggé való beavatási ünnepségét is látni fogjuk. Azt is megtudhattuk, hogy Kamilla, Károly második felesége is feltűnhet. A hírek szerint Emerald Fennell alakítja, aki nagy izgalommal várja, hogy Kamilla szerepébe bújhasson.

Vajon akkor Diana is feltűnik ?

Az emberek állítják, hogy már a következő évad végén láthatjuk Diana-t, de Peter Morgan producer szerint ez még várat magára.

A harmadik évadra még azonban közel egy évet kell majd várni, a forgatások 2018. nyarán kezdődtek meg.

 

Hozzászólások