Média

15 tény a születésnapos Victoria Justice színész-énekensőről

A mai napon lett 30 éves Victoria Justice, a V, mint Viktória egykori sztárja. Hogy mi történt vele kicsiként egészen mostanáig, azt most a szülinapja alkalmából eláruljuk nektek, hiszen 15 tényt tudhattok meg Victoriaról!

1. Victoria Dawn Justice 1993. február 19-én született Miami külvárosában, Floridában. Serene Reed és Zack Justice lánya, apja angol, német és ír származású; míg a bronxi származású anyja Puerto Ricó-i felmenőkkel is rendelkezik.

2. 2013 óta Justice a szüleivel él egy Encino Hills-i házban, amelyet megvásárolt.

3. Van egy féltestvére, Madison Grace Reed.

4. Amerikai színész-, énekesnő és modell.

5. A Szívek Szállodája (2003) vígjáték-drámasorozat vendégszereplésével debütált színészként.

6. Ezt követően a Nickelodeonon vált igazán ismertté, a Zoey 101 című vígjáték-dráma sorozatban, amiben Lola Martinezt alakította (2005–2008). Aztán jött a legnagyobb áttörés, amikor Tori Vega bőrébe bújt a Victorious című tiniszitcomban (2010–2013).

7. A V, mint Viktória óta pedig több sorozatban és filmben sikerült vendég vagy főszereplőként feltűnnie. 2015-ben az Eye Candy című sorozatban volt látható, majd ugyanebben az évben szinkronhangként hallhattuk a Get Squirrely mesében. 2017-ben főszerepet kapott a The Outcasts című vígjátékban. 2019-ban jött a Trust, amiben Katherine McNamara és Matthew Daddario mellett játszhatott. Katherine és Matthew a világsikerű Árnyvadászok című sorozatban szerepeltek együtt. Továbbá Victoria két Netflix alkotásban is láthatjuk őt, amik a Kaptál még egy esélyt és A tökéletes párosítás című alkotások. Jelenleg szintén két filmen dolgozik.

8. A zene terén Justice több dalt is rögzített színészi projektjeihez, köztük a Victorioushoz és a 2009-es Nickelodeon Spectacular! című musicalhez.

9. Debütáló kislemeze, a „Gold” 2013-ban jelent meg, majd otthagyta a kiadóját. Hét év szünetet tartott a zenélésben és csak 2020 decemberében tért vissza a Treat Myself című dalával. Ezt követte 2021. február 12-én a Stay. A következő kislemez pedig a Too F*ckin’ Nice volt, ami 2021. május 28-án került fel a zenemegosztó oldalakra.

10. Már gyerekként tudta, hogy színésznő akar lenni. 8 éves volt, amikor látott néhány reklámot, amelyek arra ösztönözték őt, hogy ezt a hivatást válassza.

11. Amikor a Victorious első epizódja megjelent, az a tehetségén alapult, nem csak a színészeten, hanem az éneklésen és a táncon is. A pilot megjelenésének napján, 2010. március 27-én 5,7 millióan nézték meg, és ez volt a második legjobban értékelt premierje egy élőszereplős Nickelodeon sorozatnak.

12. Victoria szeret jótékonykodni, például gyermekkórházakat támogat.

13. Sok hírességgel nagyon jó kapcsolatot ápol, például Taylor Dooley, Taylor Lautner, Erin Sanders, Matthew Underwood színészekkel. Továbbá a One Direction egykori sztárjaival is jó barátok, különösen Harry-vel, Zaynnel és Niall-lel.

14. Felnéz Wendy Williamsre. Ő egy amerikai televíziós személyiség, üzletasszony és író is egyben.

15. A szemöldökét tudja hullámoztatni, Jimmy Fallon interjújában ezt be is mutatta.

Mennyi érdekességgel voltatok tisztában a sztárral kapcsolatban és melyik volt az, ami a legjobban meglepett?

15 tény a születésnapos Miley Cyrus színész-énekensőről

Hozzászólások