Média

15 tény a születésnapos Miley Cyrus színész-énekensőről

A mai napon lett 30 éves Miley Cyrus, a Hannah Montana egykori sztárja. Hogy mi történt vele kicsiként egészen mostanáig, azt most a szülinapja alkalmából eláruljuk nektek, hiszen 15 tényt tudhattok meg Mileyről!

1. Miley Ray Cyrus 1992. november 23-án született, Franklinben, Tennessee államban. Édesanyja Leticia “Tish” Jean Cyrus, aki a Metro Station elektronikus popzenekar énekese és gitárosa volt. Édesapja a countryénekes Billy Ray Cyrus. Keresztény hitben nevelkedett. Felnőtt koráig templomba járt és viselte tisztasági gyűrűjét. Gyermekként színésznő akart lenni, így hamar be is vezették őt ebbe az iparágba, fiatalon Hannah Montanaként ismerték, ezen a néven még turnézott is, végül az éneklés, dalszerzés lett az élete.

2. Eredeti neve Destiny Hope Cyrus volt. A Destiny Hope elnevezés szülei hitét fejezte ki, úgy gondolták, hogy nagy dolgokat fog véghez vinni.

3. Kiskorában a „Smiley” becenevet kapta, mert csecsemőként sokat mosolygott, majd ezt később „Miley”-re rövidítették. Aztán végül teljesen megváltoztatta a nevét és Miley Ray Cyrus lett. A középső nevével nagyapját, Ronald Ray Cyrus, demokrata politikust tiszteli.

4. “Kétkezes”. Balkezesnek született, de apja jobb kézzel tanította gitározni, így már jobb kézzel is tud írni. Szerinte azonban nagyon csúnyán ír emiatt.

5. Tachycardia nevű betegségben szenved, ami leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a szíve gyorsabban ver, mint az átlagos embereké.

6. Ő (sem) szereti a Wrecking Ball című világsikerű dalát, nem büszke arra, hogy egy kalapácsot nyalogat. Az egy igazi zűrzavaros zene lett. Azonban mindig előadja rajongóinak, hisz tudja, hogy nekik tetszik.

7. Dolly Parton a keresztanyja és közösen egyszer elénekelték a Jolene című dalt.

8. Fél a csúszó-mászó lényektől, főleg a pókoktól.

9. Nagyon sok botrányba keveredett. A legnagyobbak közt volt az, amikor nem borotválkozott vagy amikor olyan ruhákban jelent meg, amik alig takartak belőle valamit. Továbbá a marihuána használata miatt is kiakadtak rá az emberek.

10. Gazdagabb az apjánál, Billy Ray Cyrusnál, bár ez biztosan nem meglepő.

11. Első szerelme egy Jonas testvér volt, mégpedig Nick Jonas. Aztán kijelentette, hogy pánszexuális, majd idővel rájött, hogy biszexuális. Rengeteg kapcsolata volt kezdve az átlagos emberektől, a színészekig vagy a modellekig, legyen az nő vagy férfi.  Jelenleg viszont szingli.

12. Első munkája a melltartók gyűjtése volt. Az apja 10 dollárt fizetett neki azért, hogy felvegye a fehérneműt, amit rajongói a színpadra dobtak az előadása után.

13. Több, mint 70 tetoválása van, amelyek mindegyike személyes jelentéssel bír. 2020-ban készült vele egy rövid ezzel kapcsolatban.

14. Miley elvileg rossz sofőr, nem tud jól vezetni.

15. Alapítója a Happy Hippie Alapítványnak, amely a hajléktalan fiatalokat, az LMBTQ-fiatalokat és más sérülékeny lakosságot érő igazságtalansággal küzd.

Mennyi érdekességgel voltatok tisztában a gyönyörű és különc sztárral kapcsolatban és melyik volt az, ami a legjobban meglepett?

15 tény a születésnapos Tyler Hoechlinről

Hozzászólások