10 éves a Burning Crusade

Ma éjfélkor lesz 10 éves a World of Warcraft Burning Crusade nevű kiegészítője. 2007.01.15.-én jelent meg, új kalandokat kínálva fel régi és új játékosainak. A megjelenés napján már milliós nagyságrendben fogytak el  játéklemezek. Bár éjfélkor startolt, mégis a játékosok népes táborának nagy része tűkön ülve várta az újítást.
A legnagyobb újdonságot talán a kapunyitás jelentette, amikor először tapasztalhattuk meg Outland szépségeit. A Dark Portal előtt gyülekezők száma sem volt elenyésző aznap este. Annyi ember gyűlt össze minden szerveren, hogy kezelhetetlen laggok akadályozták a játékot. Ennek ellenére boldog, feszült izgalom uralta Azeroth hőseit.
Persze nem Outland vidéke volt az egyetlen, ami ezt az izgalmat szülte. A draenei és a blood elf fajok játszhatósága mellett a másik frakció is megkaphatta a paladin és a sámán által nyújtott élményeket. (Ez még tüntetést is szült Orgrimmarban.)
credit to the artist: pinali ( devinatart)
A PvE tartalmakat tekintve is csupa új élménnyel gazdagodhattunk. A dungeonok még színesebbek lettek, és még Illidant is elgyepálhattuk. Ezen túl számos új csatát küzdhettünk végig, ami szintén új kalandokat jelentett.
Sokan ezt tartják a World of Warcarft legszebb időszakának. Általában azt mondják, hogy már nem volt olyan nehéz, mint a vanilla, de túl könnyű sem volt, mint manapság, a Legion korszakában. A játékosok száma óriási volt ebben az időszakban, és legtöbbünk mosolyogva gondolsz vissza a kiegészítő megjelenésére. Ma már a demon hunterek közé csaphatunk fel, hogy visszaszorítsuk a Legion támadását, de biztosan nem felejtjük el ezeket a virágkorokat sem, így, 10 év elteltével sem.

Számotokra is ez volt a WoW fénykora? Szerintetek a Blizzard
tartogat még ekkora élményeket a tarsolyában, vagy ez már csak szép emlék
lehet?
Mindenképpen osszátok meg velünk!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .