Sorozatok

10 érdekesség a születésnapos Demet Özdemirről

Demet Özdemir talán maga sem gondolta, hogy a reklámfilmek meghozhatják számára a színészi karriert és ezzel együtt a népszerűséget, pedig így lett. Törökország egyik legtehetségesebb színésznője éppen ma ünnepli a harmincadik születésnapját. E jeles nap alkalmából most hoztunk nektek néhány érdekességet Demetről. 

1. Demet 1992. február 26-án született. Testvérei közül ő a legfiatalabb. Szülei válása után édesanyjával éltek tovább Isztambulban. Nagyanyja Bulgáriában a török kisebbséghez tartozott.

2. Gyerekkora óta imád táncolni, ezért Demet egy tánciskolában tanult. 2008-ban Mustfa Sandal török énekes klipjében is szerepelt, jelenleg pedig szereti megosztani egy-egy táncos videóját a követőivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demet Özdemir (@demetozdemir) által megosztott bejegyzés

3. Demet több reklámban is szerepelt, ennek köszönhető a színészi karrierje is. A tehetséges lányt, 2013-ban kérték fel első sorozatszerepére, amely a Sana Bir Sır Vereceğim, amelyben a főszereplőt, egy Aylint alakította.

4. Pályája szépen ívelt felfelé, a sorozatok sorra követték egymást. Legnépszerűbbek közé tartozik például az Álmodozó (Erkenci Kus), amelyben Can Yaman oldalán játszott, egy ábrándos, kreatív, vicces lányt, aki szerelembe esik a főnökével. Láthattuk őt a Házasságért örökségben vagy a Çilek Kokusu (Eper illat) című sorozatban. Legutóbbi a Doğduğun Ev Kaderindir (My Home My Destiny) volt, amely megtörtént esemény alapján íródott.

5. 2015 és 2017 után most egy újabb filmes főszerepet kapott, amely az idei évben jeleni meg a Netflix csatornáján. Ebben Demet egy bloggert alakít, aki nem hisz a szerelemben, fogadást köt a barátaival, hogy nagyon gyorsan el tudja érni, hogy beleszeressen valaki. Ugyanígy tesz egy reklámszakember is. Kettejük találkozása viszont érdekes fordulatot vesz.

6. Állítólag együtt járt Ekin Koc színésszel. 2015-ben Cilek Kokusuval, sorozatbeli partnerével jött össze, akivel rövid idő után szakítottak. A pletykák szerint a Házasságért örökség forgatásán közelebbi viszonyba került Furkan Palali-val, de kapcsolatukat nem erősítették meg. Nem úgy, mint Seckin Ozdemirrel, akit be is mutatott a családjának, de egy év után különváltak.

Az Álmodozó forgatásán jött össze Can Yamannal. Bár sosem ismerték el a szerelmüket, de a hírek szerint egy évig együtt jártak. Jelenleg állítólag Oğuzhan Koç énekessel jár.

7. Demet jelenleg a Pantene reklámarca és nagykövete.

8. 2019-ben Demet Özdemir kapta meg az Álmodozóban nyújtott alakításáért, a legjobb színésznőnek járó díjat a libanoni Murex d’Or eseményén.

9. Nagyon szereti az állatokat, főképp a kutyákat. Jótékonykodni is szokott.

10. 2019 év végén, a Voice ünnepi műsorában, Can Yamannal közösen léptek fel egy dal erejéig.

Hozzászólások